C??mlap Programok

H??rlev??l

Amennyiben szeretne inform??ci??t kapni aktu??lis aj??nlatainkr??l, k??rj??k adja meg el??rhet??s??geit.Familyhotels - Családbarát szállodák és szolgáltatók oldala, Powered by Joomla! and designed by 123WebDesign
Programok
Faültetés a Bakonyban

Hagyj zöld lábnyomot a Bakonyban - Ültess fát Szépalmán!

Márciustól novemberig a Szépalma Hotel és Ménesbirtok szomszédságában lévő mezőn faültető programon vehetnek részt a kedves érdeklődők, akik tetszőlegesen választott facsemetéjük elültetésével (hárs, ezüst hárs, bükk, kocsányos tölgy, madárberkenye) járulhatnak hozzá a bakonyi erdő gyarapodásához, ill alakíthatnak ki személyes kötődést a páratlanul szép erdővel. A résztvevők lehetnek kirándulók, éttermi és szállodai vendégek, családok, iskolai vagy óvodai csoportok, de természetesen céges rendezvények résztvevői is. Érdeklődni a 88/468-888-as számon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet.


 
Kell egy kis áramszünet
Civilizáció, komfort és kényelem. Mi lenne velünk nélküled? Belegondolt már egyszer, mi történne, ha mondjuk 3 napig áram nélkül maradna az otthona vagy a munkahelye? Vajon képesek vagyunk-e néhány napra kiszakadni az internet, a mobil telefonok, a televízió, a mikrohullámú sütő, a villanyborotva és további számtalan elektromos berendezés fogságából? Tegyük próbára magunkat és nézzük meg, mire képesek a kollégáink! 3 napos túlélő programunk során a szállás és az ellátás erdei tábori viszonyok között, szigorúan áram nélkül értendő. A különleges környezetben kialakuló tábori élet mégsem a nélkülézésről szól. Vidám küldetések, tájékozódás, felderítés, vadászat, közös főzés, játék és összehangolt munka szerepelnek a napirenden. A csapatnak együtt kell gondolkodnia és cselekednie azért, hogy az alapvető szükségleteik kielégítésre kerüljenek és azért, hogy eközben minél jobban érezze magát. Amit kapnak: viharlámpákat, gyertyákat, gyufát, fejszét, fűrészt, vörösbort, térképet, tájolót, madzagot, kötelet, ételek készítéséhez szükséges eszközöket, az ételek nyersanyagainak megtalálálási pontjait, vizet. Amiről le kell mondaniuk: hálózati áram, mobil telefonok, internet, városi zaj, benzingőz....A programmal kapcsolatban kérje személyre szabott ajánlatunkat!
 
Programgazda: Outing Kalandprogram
Ajánlatkérés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
Küldetés egy vacsoráért

Van az úgy az életben, hogy a sült galamb nem hullik magától a szánkba. Előfordulhat például, hogy a jóízű vacsorát nem kapjuk készen a terített asztalon, hanem  meg kell küzdenünk érte. Baráti társaságok, céges csoportok vagy családi összejövetelek vidám programja a csapatfőzés, ahol mindenkinek hozzá kell valamivel járulnia közös vacsorához. A társaság első feladata, hogy az ún. "vadászat" során, meghatározott idő alatt szerezzék meg a vacsora hozzávalóit, amelyek az erdő különböző pontjain vannak elrejtve...A végrehajtáshoz térképek, koordináták és túrázós gps-készülékek állnak rendelkezésére. Utóbbiak néhány méter pontossággal az elrejtett főzőeszközök ill. a nyersanyagok rejtekhelyére navigálják a csoport tagjait, akiknek itt kitartó munkával kell a pontos lelőhelyet felderíteniük. Természetesen minden alapanyag más és más helyen található. A csoport következő feladata, hogy a rendelkezésre álló nyersanyagból – minden külső szakmai segítséget nélkülözve – elkészítse saját, remélhetőleg fogyasztásra alkalmas vacsoráját. A résztvevők kitartását a programszervezők főzés közben ásványvízzel és fröccsel díjazzák. Kellemes kikapcsolódást és jó étvágyat kívánunk!

ProgramgazdaOuting Kalandrogram

Ajánlatkérés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 
 
Családi próbatételek

A családi próbatételek 2-3 órás vagy akár egész napos családi vetélkedő, amely a hagyományos labdajátékok mellett rendszerint több egymás után következő feladat teljesítését jelenti. Vízhordástól az íjászatig, a gólylábakon való közlekedéstől a gps-kincsvadászaton keresztül a mocsáron való átkelésig vidám ügyességi feladatok szerepelnek a programban. Igény szerint akár 8-10 család egyidejű versengésére is lehetőség nyílik. A résztvevők helyszínre való szállítását, ellátását, szállását, aprogram kidolgozását ill. levezetését is teljeskörűen vállalja a program szervezője. 

Programgazda: Outing Kalandprogram

Ajánlatkérés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 
Erdei kincskereső túra

Gyönyörű környezetbe, izgalmas programra invitáljuk az erdei kincskereső túra résztvevőit. Számtalan érdekes természeti látnivaló, patakok, tavacskák, különleges formájú kövek, sziklahasadékok, barlangok, sűrű erdők és ritka fa fajták várják a látogatókat. Rövid, de részletes eligazítást követően a jelentkezők térkpet és túrázós gps-eszközt kapnak, amellyel útra kelnek az erdőben. A készülék folyamatosan jelzi a lelőhely távolságát és légvonalbeli irányát, de a járható utat - és persze a visszafelé vezetőt is - a kincskeresőknek kell felderíteniük. A készülék néhány méter pontossággal elvezet a lelőhely közeléig - de a furfangosan elrejtett kincs megkeresése igazán csak most kezdődik... A gps-es kincskeresés izgalmas játék felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, ugyanakkor kitűnő közös csapatépítő program is lehet. További információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


  
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kiemelt partnereink: