C??mlap Nyereményjáték

H??rlev??l

Amennyiben szeretne inform??ci??t kapni aktu??lis aj??nlatainkr??l, k??rj??k adja meg el??rhet??s??geit.Familyhotels - Családbarát szállodák és szolgáltatók oldala, Powered by Joomla! and designed by 123WebDesign
Familyhotels Nyereményjáték

Ismerik Önök a geocaching nevű játékot? Egy navigációra hangolt PDA, autós navigációs kütyü, egy okostelefon vagy egy túrázós gps-készülék segítségével megadott koordinátákon található kis kincsesládák felderítése ill. információk összegyüjtése a játék célja. Közben persze szép és érdekes városokat és tájakat barangol be az ember. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szeret utazni kirándulni...


Októberi játékunkra 41 helyes :-) és 14 helytelen megfejtés érkezett. A szerencse Koós Gabriella budapesti beküldőnek kedvezett, aki a Familyhotels tetszőleges szállodájában tölthet el 3 napot (2 éjszakát) előzetesen egyeztetett időpontban.

A megadott koordináták a győri belvárosban -  a vasútállomás és a Révai Miklós Gimnázium előtt található téren álló 48-as emlékműhöz mutattak. Gratulálunk a szerencsés nyertesnek!


Következő játékunk nyertese a Tengerszem Túrabolt www.tengerszem.hu felajánlását, egy 20.000,- Ft értékű Deuter hátizsákot koptathatja majd túrázásai során. A feladat a következő: a képek a hazai legnagyobb francia juharról ill. annak táblájáról készültek. Hol található ez a fa, amelynek koordinátái: N 47°22.3300' E018°12.7160'?

Legutóbbi játékunk nyertese Stall Krisztina pécsi olvasónk, a helyes megfejtés: a képeken látható juhar a móri Lamberg kastély barokk parkjában látható. (Mór, Táncsics Mihály u. 5-9. ) Gratulálunk a szerencsés nyertesnek és a többi helyes megfejtőnek is.


Szépalma Hotel és Ménesbirtok utazási nyereményjáték:

Szépalmai betyárok a világ körül...Utazz és küldj képet magadról a szépalmai betyáros pólódban! Aki családi kiránduláson, üzleti útja során, a Mount Everest meghódításakor, esetleg az amerikai nagynéni meglátogatása alkalmával a szépalmai betyárok motívummal díszített pólóban készített fényképet küld magáról a szállodának, felkerül a „Betyárok a világ körül” c. Facebook fényképalbumba, ajándékba kap egy gyertyafényes vacsorát a szálloda éttermében, sorsoláson vesz részt, és nyerhet egy 2 fős, két éjszakás kényeztető hétvégét a bakonyi birtokon. A Szépalmától légvonalban legtávolabbra eljutó póló tulajdonosa 3 napos 2 éjszakás, félpanziós szépalmai üdülést kap jutalmul. Beküldési határidő 2013. szeptember 1. A pólók beszerezhetők a szállodában, vagy megrendelhetők postai úton is. információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 

Kiemelt partnereink: