C??mlap Éttermek, vendéglők

H??rlev??l

Amennyiben szeretne inform??ci??t kapni aktu??lis aj??nlatainkr??l, k??rj??k adja meg el??rhet??s??geit.Familyhotels - Családbarát szállodák és szolgáltatók oldala, Powered by Joomla! and designed by 123WebDesign
éttermek
Historante Étterem

Új gyermek- és családbarát étterem ill. szálloda várja Veszprém belvárosában a helyi és a városba kiránduló családokat. A történelmi környezetben található História Hotel, hangulatos belső kialakítású Historante éttermében az etetőszékektől a gyermek étlapig minden lényeges felszereltség megtalálható, ami a gyermekes családok igényeire számot tarthat. Az étterem a www.historante.hu, a szálloda a www.hotelhistoria.hu címen érhető el közvetlenül.


 
Vendéglő a négy remetéhez

A Vértes hegység közelében, Oroszlány városka mellett kellemes kirándulóhelyet fedezhetünk fel Majkpusztán: 

A majki műemlékegyüttes Oroszlány külterületén (Majkpuszta) található, valaha kamalduli szerzetesek éltek falai között, különálló kis cellaházakban. A barátlakokon kívül a komplexum része a templomból megmaradt, ma csonkán álló torony, illetve a főépület is, amelynek falai között – miután II. József rendelete nyomán a rendet megszüntették – az Esterházyak alakították ki vadászkastélyukat. (forrás: Wikipedia)

Történelmi környezetben, kellemes kiszolgálás és ízletes ételek várnak ránk. Talán röviden így lehetne összefoglalni a "Vendéglő a négy remetéhez" elnevezésű étteremben szerzett benyomásokat. A tiszta és rendezett környzetben működő étteremben igazi családias hangulat uralkodik. A személyzet egyaránt kedves a felnőttekkel, a gyerekekhez és a velük érkező kutyákkal, a kiszolgálás kifogástalan.

 

A vendéglő címe:

2840 Oroszlány, Majkapuszta

Tel:                34/364-511        

www.negyremete.hu

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 


Kiemelt partnereink: